E-Devlet Çözümleri
İşletmelerin teknolojik görünümünü olumlu etkileyen elektronik belge süreçleri getirdiği pek çok faydayla birlikte kanuni sorumlulukları da barındırmaktadır. Ebit ailesinin tecrübesi baştan sona tüm süreç boyunca size eşlik edecek ve her adımın sadeleşmesini sağlayacaktır.
Gönüllü olarak ya da kanuni mesuliyet gereği geçiş yapmayı planladığınız e-fatura, e-arşiv fatura, e-irsaliye, e-defter gibi elektronik belge süreçlerinde yol planının belirleneceği ilk andan sistemin devreye alınmasına kadar geçen zamanda Ebit’in bugüne kadar geçişini sağladığı 500’den fazla işletmenin getirmiş olduğu tecrübe ile sizde doğru bir iş ortağı ile ilerlediğinizi fark edeceksiniz.
Tek bir hizmet sağlayıcının ürünlerine odaklanmak yerine farklı hizmet sağlayıcıların hizmetlerini sunabilen ve kendi içlerinde sağladığı faydaların müşteri ihtiyaçları ile harmanlamaya olanak sağlayan Ebit bu avantaj ile müşterilerine sağladığı faydayı en üst seviyeye taşımaktadır.
Ebit, sektöründe Erp süreçlerini uygularken aynı zamanda işletme kültürünün gerektirdiği özelleştirmeleri uygulayabilen yetenekteki az sayıdaki çözüm noktalarındandır.
Elektronik belge sistemleri ile;
Vergi kanunlarına göre gelir elde edilen her hizmet ve mal kalemi için fatura düzenleme zorunluluğu vardır. İlgili kanunlar Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından dijital çağa uygun hale getirilerek E-Fatura formatı yürürlüğe girmiştir. E-Fatura, geleneksel kağıt fatura ile aynı sorumlulukları taşımakla beraber elektronik ortamda düzenlenme ve iletilmesi gerekmektedir. E-Fatura, Gelir İdaresi Daire Başkanlığı tarafından belirlenen standartlara uygun şekilde düzenlenen, fatura bilgilerinin taraflar arasında güvenli bir biçimde paylaşılmasına olanak sunan, dijital ortamlarda kayıt altında tutularak raporlanabilen ve gerektiğinde ibraz edilebilen bir sistemidir. Kısaca E-Fatura, kağıt faturanın elektronik halidir.
E-Fatura sisteminin özellikleri ve faydaları
E-Fatura’ya Nasıl Geçebilirim
İşletmenizin dijital dönüşümünü başlatmak için alttaki linke tıklayarak “E-Fatura Ön Başvuru ve Bilgi Formu”nu doldurarak, e-dönüşüm uzmanımızın size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
E-Arşiv fatura, Gelir İdaresi tarafından belirlenen standartlarda, E-Fatura mükellefi olmayan işletmelerin kullanabildiği, oluşturması, muhafazası, ibrazı ve raporlaması elektronik ortamda yapılabilen faturadır. Kanunen kâğıt fatura ile özdeştir.
E-Arşiv Fatura sisteminin özellikleri ve faydaları
E-Arşiv Fatura’ya Nasıl Geçebilirim
İşletmenizin dijital dönüşümünü başlatmak için alttaki linke tıklayarak “E-Arşiv Fatura Ön Başvuru ve Bilgi Formu”nu doldurarak, e-dönüşüm uzmanımızın size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
E-İrsaliye, Gelir İdaresi tarafından belirlenen şartlara uygun olarak oluşturulmuş, kağıt irsaliye ile aynı niteliklere sahip ve kağıt irsaliye yerine geçen elektronik belgedir. Bu uygulama ile gerekli standartlara uygun olarak hazırlanan e- İrsaliye ve e-İrsaliye yanıtları, taraflar arasında güvenli bir şekilde aktarılabilir.
E-İrsaliyenin sisteminin özellikleri ve faydaları
E-İrsaliye’ye Nasıl Geçebilirim
İşletmenizin dijital dönüşümünü başlatmak için alttaki linke tıklayarak “E-Arşiv Fatura Ön Başvuru ve Bilgi Formu”nu doldurarak, e-dönüşüm uzmanımızın size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
E-Defter, yevmiye defteri ve defter-i kebir belgelerinin Gelir İdaresinin belirlediği standartlara uygun şekilde elektronik hale dönüştürülmüş dijital halidir. E-Deftere geçiş yapan işletmeler tercihlerine göre defter berat işlemlerini aylık ya da 3 aylık dönelerde beyan etmeyi tercih edebilirler.
E-Defter sisteminin özellikleri ve faydaları
E-Defter Sistemine Nasıl Geçebilirim
İşletmenizin dijital dönüşümünü başlatmak için alttaki linke tıklayarak “E-Arşiv Fatura Ön Başvuru ve Bilgi Formu”nu doldurarak, e-dönüşüm uzmanımızın size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.